DENNÍ MENU

Zomato - Nejlepší rest

SPECIALITA TÝDNE

Bún Tôm - vietnamská nudlová polévka s černou houbou, klíčky, tofu, jarní cibulkou a marinovaným bambusem, kopr /6,9,11/ _________185 Kč

SALÁT TÝDNE:

Čočka beluga, celer, haloumi sýr, šalotka, dresink z hrubozrnné hořčice, ořechy /7,8,9,10/_________ 165 Kč,

DEZERT TÝDNE:

Kávovo čokoládové tiramisu /1,3,7/_________ 65 Kč     

    

MENU: malá polévka + hlavní chod = 155 Kč / velká polévka + hlavní chod = 175 Kč 

PONDĚLÍ 19.2.

  • Polévka s květákem, brokolicí, quinoa a ovčím sýrem /7,9/_________ 45 Kč / 75 Kč
  • Pečená kořenová zelenina v tandoori masala s grenaille bramborami, šafránový kuskus, jogurt, tomatovo limetková omáčka /1,7,9/ ________ 125 Kč

ÚTERÝ 20.2.

  • Krémová zelňačka s žampionem a grilovanými kapustičkami /1,7,9,10/ _________ 45 Kč / 75 Kč 
  • Bramborové rösti, ragú z tempehu a šalotky, koprový dip, marinovaná červená cibule /1,3,6,7/_________ 125 Kč 

STŘEDA 21.2.

  • Rajčatová polévka s kokosovým mlékem, galangalem, kafrovými listy a citronovou trávou, limetková rýže /9/_________ 45 Kč / 75 Kč
  • Květáková tempura, coleslaw s pečenou dýní a kamutem, mungo klíčky, jogurtový dip s estragonem /1,3,7,10/_________ 125 Kč

ČTVRTEK 22.2.

  • Krém z bílých fazolí s karamelizovanou kulatou cibulkou /7,9/_________ 45 Kč / 75 Kč 
  • Hráškovo mátové kroketky, pečené červené zelí, zálivka z kozího sýru /1,3,7,9/_________ 125 Kč

PÁTEK 23.2.

  • Krupková polévka s tykví a uzeným tofu /1,6,9/_________ 45 Kč / 75 Kč 
  • Páj s pečenými topinamburami, artyčoky a garrafon fazolemi, parmesan, salátek s rukolou a fenyklem /1,3,7,10/_________ 125 Kč

 

ace Praha